Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Πορεία για το ΚΥΤ 18 Μάη-SOS Εξαφάνιση Δημάρχου!!




ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ


Η κίνηση πολιτών Κορυδαλλού συμμετείχε και στήριξε τη συγκέντρωση και την πορεία για το ΚΥΤ της ΔΕΗ στην ποταμού. Ο αγώνας του συλλόγου αναγέννηση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, φορείς του Κορυδαλλού αλλά και δημοτικές κινήσεις στήριξαν αυτόν τον αγώνα που έχει κερδίσει ουκ ολίγες νίκες. Παρά την καταδικαστική απόφαση του ΣτΕ, το ΚΥΤ συνεχίζει να δεσπόζει δίπλα στα λύκεια τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία της πόλης μας.


Όψιμοι αγωνιστές ο Δήμαρχος κ. Κασιμάτης και λοιποί μπήκαν κι αυτοί στο συντονιστικό για να "βοηθήσουν". Ο Νομάρχης κ.Μίχας υποσχέθηκε πολλές φορές στους αγωνιζόμενους πολίτες του Κορυδαλλού και στο σύλλογο Αναγέννηση ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για την κατεδάφιση της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΕΗ. Ως συνήθως όμως οι υποψήφιοι των 2 μεγάλων κομμάτων τείνουν να ξεχνούν τις εξαγγελίες τους την επομένη των εκλογών με αποτέλεσμα η εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ και του Πρωτοδικείου να καθυστερεί επ' αόριστον.


Ως Κίνηση Πολιτών Κορυδαλλού δε θεωρούμε σε καμιά περίπτωση τυχαία αυτήν την καθυστέρηση. Είναι η γνωστή τακτική της επ' άπειρων απόδοσης των ευθυνών από τον έναν (Δήμαρχο) στον άλλο (Νομάρχη)..Και επειδή τη βαρεθήκαμε την κοροϊδία σας και εμείς αλλά και όσοι συμμετείχαν στην πορεία της Τρίτης 18 Μάη και σας χλεύαζαν ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας δώσετε σημασία και να κάνετε πράξη αυτό που έχετε βάλει τους γραφειοκράτες σας να διακόπτουν τόσον καιρό..Να κατεδαφίσετε το μεγαθήριο της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου