Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

30χρονος βαριά τραυματισμένος από την πορεία της 11ης Μάη- Η τρομοκρατία δε θα περάσει


Στη σημερινή πορεία βιώσαμε και πάλι τη βία και την κρατική καταστολή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδηλώνουμε το τελευταίο διάστημα θυμίζουν πεδίο μάχης. Οι ομάδες καταστολής έχουν κατά πως φάινεται σαφείς εντολές να μην αφήσουν κανέναν πολίτη να αντιδράσει διαδηλώνοντας ειρηνικά...
 
8 οι τραυματίες από τα σημέρινα επεισόδια στο κέντρο, ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα. Ο νέος, ο οποίος έχει διακομιστεί στο Κρατικό της Νίκαιας, είναι σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι μιλούν ξεκάθαρα για δολοφονικό χτύπημα.

 Ξέρουμε ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί, οι υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο συναγωνιστής μας..
Πολύς κόσμος είναι μαζεμένος στο Κρατικό της Νίκαιας για να δηλώσει τη συμπαράστασή του στο σύντροφο και στην οικογένειά του..

Η Τρομοκρατία Δε Θα Περάσει

Να φύγει η Κυβέρνηση της Τρόικας...Είναι επικίνδυνοι

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής του Γενικού Νοσοκομείου της Νίκαιας

Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα.
Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας. Οι περισσότεροι με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα. Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.
Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.
Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.
Η βία και η καταστολή ενάντια στο λαό που αντιστέκεται έχουν κοντά ποδάρια.
Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές συμπολιτών μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να έχει ο λαός μας ψωμί, παιδεία και ελευθερία.
Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονικής απόπειρας! Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου κερδίσει ο λαός μας όλα όσα δικαιούται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου