Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Καταγγελίες για επιθέσεις κατά μεταναστών στα Δυτικά Προάστια...


Παραθέτουμε δύο δημοσιεύματα ένα του news.in.gr και το άλλο του newsIt.gr στα οποία περιγράφονται οι τρομακτικές και ανεκδιήγητες οργανωμένες επιθέσεις διαφόρων ομάδων που αποκαλούνται ελεύθερα τάγματα εφόδου, σε μετανάστες. Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω οι μεγαλύτερες και συχνότερες επιθέσεις εμφανίζονται στα Δυτικά Προάστια, και δυστυχώς για εμάς τα πρωτεία σε αυτά τα γεγονότα κατέχει ο Κορυδαλλός και η Νίκαια.


Από www.news.in.gr: Δεκάδες περιστατικά επιθέσεων κατά μεταναστών, τα οποία καταλήγουν σε νοσηλεία των θυμάτων, έχουν συμβεί το τελευταίο τρίμηνο στα δυτικά προάστια των Αθηνών και συγκεκριμένα τη Νίκαια, τον Ρέντη και τον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με καταγγελίες εκπροσώπων της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, της Κίνησης ‘Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή’ και της Ένωσης Μεταναστών Εργατών, 60 αλλοδαποί έχουν νοσηλευθεί το τελευταίο τρίμηνο, ύστερα από επιθέσεις που έχουν δεχθεί και έχουν καταγγείλει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου, οι θύτες είναι νέοι ανθρώποι ηλικίας 15-20 ετών που επιδίδονται σε ακραίες πράξεις βίας και κλοπές (χρήματα και κινητά) εναντίον εγχρώμων.

Οι μετανάστες δηλώνουν ότι τα περιστατικά σε βάρος τους είναι δεκάδες και για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη εκπρόσωποί τους θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη, ενώ προτίθενται να απευθυνθούν και σε άλλους δημάρχους, αλλά και βουλευτές.



Από www.newsit.gr: Οργανωμένες επιθέσεις ακόμα και με δολοφονικό ενίοτε χαρακτήρα σε βάρος μεταναστών από σύγχρονα κι αναδιαμορφωμένα καταγγέλλουν οι αντιρατσιστικές οργανώσεις και οι εκπρόσωποι σωματείων των προσφύγων που ζουν στην Αττική, οι οποίες όπως τονίζουν βρίσκονται σε ανησυχαστικά μεγάλη έξαρση τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. 


Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα “ελεύθερα τάγματα” εφόδου που συγκροτούνται σε μηχανοκίνητες φάλαγγες ... με μοτοσικλέτες μέχρι και των 10 ατόμων, πραγματοποιούν μεταβατικές ... περιπολίες από γειτονιά σε γειτονιά και μόλις εντοπίσουν μεμονωμένους ή ολιγάριθμους συγκριτικά με τη δική τους αριθμητική ισχύ μετανάστες, επιτίθενται με σιδηρογροθιές και λοστούς.

Σε δύο περιπτώσεις μάλιστα, αναφέρεται πως σημειώθηκαν επιθέσεις και με μαχαίρια και τα θύματα των νεοφαλαγγιτών μεταφέρθηκαν κι εξακολουθούν να νοσηλεύονται ευτυχώς εκτός κινδύνου στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιθέσεων πάντως, όπως προκύπτει από μία απλή διερεύνηση, δεν έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, τα περισσότερα κρούσματα έχουν σημειωθεί σε πάρκα, πλατείες αλλά και δρόμους της Νίκαιας, με τη μαζικότερη όμως να “διεκδικείται” από την περιοχή του Κολωνού, όπου και χτυπήθηκε έξω από τζαμί ένα γκρουπ αλλοδαπών που αποχωρούσαν μετά την καθιερωμένη προσευχή.

Όπως σημειώνεται, τις τρεις τελευταίες εβδομάδες που παρατηρείται έξαρση του φαινομένου, έχουν χτυπηθεί με απερίγραπτη βιαιότητα περισσότεροι από 60 οικονομικοί μετανάστες, από άτομα που είναι πάντοτε ενδεδυμένα με στρατιωτικές φόρμες παραλλαγής.

...



Καταδικάζουμε απερίφραστα τις δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους οποιασδήποτε φυλής και χρώματος συμπολίτες μας. 
Την ώρα που η Κυβέρνηση των Γερμανοτσολιάδων μας έχει φορέσει καπέλο τα ξένα συμφέροντα, το αυγό του φιδιού προσπαθεί και πάλι να ξεπετάξει.. Γιατί τι ποιο εύκολο από το να τα βάλεις με τον πιο αδύναμο, έναν άνθρωπο που για λόγους επιβίωσης εγκατέλειψε τη χώρα του και ήρθε εδώ με σκοπό να βρει ένα καλύτερο μέλλον. Για μας τέτοιες αντιδράσεις λειτουργούν απλά σαν ανάσα για την Κυβέρνηση που μπορεί όσο ο λαός θα φαγώνεται να περνάει όσα μέτρα θέλει.



Και μιας και έρχεται και η Εθνική μας Εορτή νιώθουμε την ανάγκη να απαντήσουμε σε αυτούς που "υπερασπίζονται με ξύλο το Έθνος":

Αυτή την εποχή που ξεπουλάνε κάθε ίχνος Εθνικής Κυριαρχίας μας στα Ευρωπαϊκά και όχι μόνο λόμπι 
Αυτή την εποχή που οι νέοι κουστουμαρισμένοι κοτζαμπάσηδες αρπάζουν τα κεκτημένα ολόκληρων δεκαετιών
Αυτή την εποχή που μας κυβερνάει άλλος από αυτόν που ψηφίσαμε 

Εσείς υπερασπίζεστε την Εθνική Περηφάνια

Ποια Εθνική Περηφάνια ρε?  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου