Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας...

Χτες στα μπλόκα της Κερατέας εισέβαλαν τα ΜΑΤ μαζί με τις μπουλντόζες με σκοπό να χτυπήσουν τον οργανωμένο και δικαιωμένο στα μυαλά του λαού αγώνα των πολιτών εκεί...στη γέφυρα του Κουβαρά, στον κόμβο του Μπαλτά και στο μπλόκο ΒΙΟ.ΠΑ, οι πολίτες προσπαθούσαν να αποτρέψουν τις αστυνομικές δυνάμεις από την εισβολή..Άνθρωποι που υπερασπίζονται τον τόπο τους, το φυσικό πλούτο της περιοχής τους ενάντια στα σχέδια του κάθε Ραγκούση για την καταστροφή της περιοχής..Η Κερατέα δε θα γίνει σκουπιδότοπος!
Οι κάτοικοι γνωρίζουν ότι έχουν δίκιο, το διεκδικούν και θα συνεχίσουν να το διεκδικούν όπως κάνουν εδώ και 110 ημέρες. Απαιτούν την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων που έχουν κηρύξει παράνομο το έργο του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο.
Ο Δήμος Λαυρεώτικης (μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους εδώ) έχει σαφείς προτάσεις για τη λύση του προβλήματος διαχείρισης των απορριμάτων...Όμως το μόνο που έχει πάρει σαν απάντηση από την κυβέρνηση εδώ και πόσο καιρό είναι βία και αδιαφορία..
Μόνο με ξύλο ξέρει η Κυβέρνηση Παπανδρέου να αντιμετωπίζει τους πολίτες αυτής της χώρας που αγωνίζονται! 
Ως Κίνηση Πολιτών Κορυδαλλού καταγγέλλουμε την καταστολή από πλευράς της κυβέρνησης και του Υπουργείου που καταλύει κάθε έννοια Δημοκρατίας προκειμένου να περάσει τα όποια μέτρα της..
Συμπαραστεκόμαστε και δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον εξεγερμένο λαό της Κερατέας.


Δεν είστε μόνοι σας.  
Δεν θα τους περάσει
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με περηφάνια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου