Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΑπαπα-ΣΟΚ! Κατρακυλούν λίγο λίγο….

Τέρμα τα παιχνίδια και ο χαβαλές!

Tα τερτίπια της αναζήτησης κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης, του ανασχηματισμού, της ψήφου εμπιστοσύνης δείχνουν την νίκη των πολλών χιλιάδων «Αποφασισμένων» Αγανακτισμένων στις πλατείες όλης της Ελλάδας. Γιατί, ενωμένοι, και παρά την καταστολή και το σχεδιασμένο χτύπημα της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, αναδείξαμε την αδυναμία και το αδιέξοδο της ξεπουλημένης κυβέρνησης και όλων των παρατρεχάμενών τους και καλοθελητών.
Η απάντηση του κόσμου ήταν συγκινητική. Απάντηση που δεν μπορεί παρά να σε κάνει να ανατριχιάζεις από τη δύναμη και το πάθος της. Χιλιάδες κόσμου μετά από τρελή επίθεση δακρυγόνων γύρισαν ξανά στην πλατεία μέχρι τις πρωινές ώρες, συζήτησαν, μοιραστήκαν στιγμές, εμπειρίες…. Και τα καθημερινά ραντεβού συνεχίζονται!
Κανείς δεν γελιέται ότι η δική τους εθνική συνεννόησή είναι για το καλό μας. Πάνε να σώσουν τον πισινό τους, το πολιτικό τους σύστημα, αυτό που τους συντηρεί και το συντηρούνε στις πλάτες μας. Γι’ αυτό συμμετέχουν και όλοι αυτοί «οι ατιμώρητοι» που πρωτοστάτησαν στις πολιτικές επιλογές της χρεοκοπίας και της διαπλοκής, έως τώρα. Και είναι προκλητικό ότι ακόμη συμφωνούν όλοι τους ότι θα συνεχίσουν με τις πολιτικές εκείνες που εξυπηρετούν τους δανειστές.
Και όλες οι αντιφάσεις, τα αδιέξοδα αλλά και οι αντιδράσεις από το εσωτερικό της κυβέρνησης με αποχωρήσεις, αρνήσεις, κηρύγματα «ποιήματα» κ.λπ., τους κάνει να γελοιοποιούνται ακόμα περισσότερο. Κι αυτό είναι νίκη.

 Ευχαριστούμε που μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο έτοιμους για το μέλλον, το δικό μας μέλλον!
Ευχαριστούμε που μας φέρνουν πιο κοντά! 
Ξέρουμε πια τη δύναμή μας!
Τίποτα δεν μας σταματά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου