Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

NO PASSARAN! Τώρα μιλάμε εμείς!

Δε θα περάσει ο φασισμός Πάμε στην πλατεία και μένουμε εκεί. Δεν μας φοβίζουν τα όπλα τους είμαστε πολύ περισσότεροι...Πάνω από 1.000.000 άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα..



Αναδημοσιεύουμε το δελτίο τύπου του real democracy που βγήκε μόλις τώρα:


Σε πολιορκητικό κλοιό βρίσκεται το ελληνικό κοινοβούλιο. Χιλιάδες διαδηλωτές πλημμύρισαν την ελληνική Βαστίλη και τα περίχωρα της. Από τις 7.00 το πρωί, «αγανακτισμένοι», έχοντας ξεπεράσει το χείλος του «δεν πάει άλλο!» και με μόνο ύστατο μέσο διεκδίκησης το σώμα τους μπλοκάρουν οδικούς κόμβους και περικυκλώνουν τη Βουλή. Τι κι αν όρθωσαν σιδηρόφρακτα τείχη μπροστά στη Βουλή (Βασιλίσσης Σοφίας) βομβαρδίζοντας με δακρυγόνα τους συγκεντρωμένους,  τι κι αν επανειλημμένως όλες οι πιθανές εκδοχές αστυνομικών δυνάμεων (ΔΙΑΣ, ΜΑΤ, κλπ) επιχείρησαν να διαλύσουν τον κόσμο στα 2 μπλόκα ( Βασιλέως Κωνσταντίνου και Ριζάρη και Βασιλέως Κωνσταντίνου και Ριγίλλης), εμείς συνεχίζουμε!


Η ελληνική κυβέρνηση με την άοκνη αρωγή της πάντα πρόθυμης ελληνικής αστυνομίας τώρα, λεπτό προς λεπτό θέλει να δολοφονήσει και να λοιδορήσει ηθικά το μεγαλειώδες κίνημα των πλατειών. 


Απέναντι σε όποιον επιχειρήσει να σταματήσει την ειρηνική πολιορκία των «άχρηστων και επικίνδυνων», τη μεγαλύτερη διαδήλωση της Μεταπολίτευσης, έχουμε να του διαβιβάσουμε το εξής:  Είμαστε εδώ! Όλες οι λαϊκές συνελεύσεις,  θα παραμείνουμε εδώ και κάθε ηθικός και πολιτικός δολιοφθορέας καλύτερα να πάει (και θα πάει) σπίτι του. Δεν έχουν χώρο στο μέλλον της Ιστορίας!


                                                              24 ώρες στο Δρόμο!
                                  
                          Το Μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου