Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Κορυδαλλού 11/7

H ηλεκτρονική διεύθυνση της Λαϊκής Συνέλευσης Κορυδαλλού ξεκίνησε να λειτουργεί. 

Πατήστε το παρακάτω link και θα σας βγάλει στην υπό κατασκευή ακόμη σελίδα.
http://alskorydallou.wordpress.com/ 


Αναδημοσιεύουμε το πρώτο ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης Κορυδαλλού

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας παντού και πάντα ενάντια σε οτιδήποτε μας καταδικάζει σε μία ζωή χωρίς μέλλον.
Συνεχίζουμε με κινητοποίηση – μαζικές συνελεύσεις και επόμενους μεγάλους σταθμούς: α) την επόμενη Κυριακή 17/7, μέρα που επισκέπτεται η Χίλαρι Κλίντον την Ελλάδα β) την μεθεπόμενη Κυριακή 24/7 επέτειο της πτώσης της χούντας για το δικό μας ΟΧΙ στη σύγχρονη ολιγαρχία.
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις αυριανές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας της 12/7: στις 7μμ στα Προπύλαια για την απαγόρευση του απόπλου του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ, στις 5μμ στον Πήγασο ενάντια στις απολύσεις και τις ατομικές συμβάσεις των εργαζομένων του τύπου καθώς και στις 7μμ στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων.
Εργαζόμαστε συστηματικά το επόμενο διάστημα, για να οργανώσουμε και να στηρίξουμε τη πανελλαδική συνάντηση, όλων των πλατειών, στις 3 Σεπτέμβρη 2011. 
Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και την οργή μας για την άγρια καταστολή που δεχτήκαμε στις 15 Ιούνη και στα πλαίσια της Διήμερης Πανεργατικής Απεργίας στις 28 και 29 Ιούνη στο Σύνταγμα αλλά και για την συνεργασία των ΜΑΤ με φασιστικές συμμορίες κατά των χιλιάδων διαδηλωτών.
Με κομμένη την ανάσα είδαμε την Τρίτη 28 Ιούνη “συνδικαλιστές” της ΕΘΕΛ κρατώντας σιδηρολοστό να προωθούνται μέσα στη Βουλή μετά από οργανωμένη επέμβαση των ΜΑΤ στην Όθωνος. Αυτό το επεισόδιο ήταν άλλωστε το άλλοθι για να ξεδιπλωθεί το βάρβαρο σχέδιο καταστολής κατά των διαδηλώσεων και της περικύκλωσης της Βουλής από τους απεργούς και τους διαδηλωτές της Πλατείας Συντάγματος την επόμενη μέρα Τετάρτη 29 Ιούνη.
Η Συνέλευση του Συντάγματος από τις πρώτες μέρες είχε αποκλείσει τη παρουσία των φασιστών από τη Πλατεία. Το ίδιο αποφασίζουμε και εμείς και καλούμε κάθε συλλογικότητα, συνδικάτο, κοινωνική ομάδα να καταδικάσουν απερίφραστα τις φασιστικές προκλήσεις και τη συνεργασία της ΕΛΑΣ με τις οργανώσεις αυτές. Δηλώνουμε ότι οι αρνητές της ελευθερίας και  οι νοσταλγοί των νεοναζί είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας και καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νεολαίο, μετανάστη, να ενώσει τη φωνή του μαζί μας στον αγώνα για να ανατρέψουμε το ληστρικό μνημόνιο, να διώξουμε την τρόικα και το ΔΝΤ και να χτίσουμε μία κοινωνία αλληλεγγύης, χωρίς φτώχεια, ρατσισμό και διακρίσεις.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή και αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες αυτών των ημερών, στο κίνημα της πλατείας Συντάγματος και συντασσόμαστε με τη θέλησή του κόσμου να παραμείνει και να συνεχίσει τον αγώνα του όπως το αντιλαμβάνεται στα πλαίσια των δημοκρατικών ελευθεριών των πολιτών της Ελλάδας.
Προειδοποιούμε το Δήμαρχο Καμίνη και όποιον άλλον επιβουλεύεται τη διαμαρτυρία απέναντι στην λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων της “κυβέρνησης” του Μνημονίου:
Κάτω τα χέρια από την Πλατεία
Θα μας βρείτε ενωμένους

 απέναντί σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου