Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


Στα πλαίσια του «Φεστιβάλ αντίστασης και δημιουργίας στο Ελληνικό», το «Κενό Δίκτυο», διοργανώνει σε συνεργασία με την «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού», μουσική εκδήλωση - ελεύθερο μπήτς πάρτυ, την Παρασκευή 15 Ιουλίου, μετά τις 8.30μμ, στην παραλία του Αγίου Αλέξανδρου στο Ελληνικό.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του το «Κενό Δίκτυο»: « Όλοι εμείς τα εκατομμύρια των εξεγερμένων, των οργισμένων, των αγανακτισμένων που συναντηθήκαμε στις πλατείες της γης φέτος το καλοκαίρι ξέρουμε πολύ καλά πού μας οδηγούν τα Κοινοβούλια και οι Εταιρίες. Οι κάτοικοι αυτής της πόλης έχουν πάρει την απόφασή τους: να μετατρέψουν με την δύναμη της συμμετοχής και της αυτοοργάνωσης το Ελληνικό στο μεγαλύτερο Μητροπολιτικό Πάρκο. Το σχέδιο των πολιτικών και των εταιριών είναι να πουλήσουν όλη αυτή τη Γη που ανήκει σε όλους μας στον Εμίρη του Κατάρ (ή σε όποιον άλλο επιτήδειο).Οι δύο κόσμοι έχουν γίνει πλέον φανεροί. Τα σχέδιά τους και τα σχέδιά μας είναι σε πόλεμο. Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.

Ενάντια στο ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού - Αγώνας για την δημιουργία δημόσιου Μητροπολιτικού Πάρκου- Υπεράσπιση όλων των ανοιχτών δημόσιων χώρων».


Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στα πλαίσια του «Φεστιβάλ αντίστασης και δημιουργίας στο Ελληνικό», η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πρόσβαση στο χώρο γίνεται με τα πόδια, από τη στάση του τραμ «Άγιος Αλέξανδρος».

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου